De Dubbele Ambacht

Heiloo - Heiloo
Actueel aanbod

€ 699.000,- tot € 729.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 132m2
Kaveloppervlak
209 - 229m2
Inhoud
448 - 462m3

Over dit project

Aan de Ambachtsweg worden bij DE DUBBELE AMBACHT vier twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. DE DUBBELE AMBACHT heeft een duurzaam karakter. Zo worden de vier woningen compleet gasloos opgeleverd. Ook fijn: er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.

Beneden geniet je aan de achterzijde van een tuingerichte woonkeuken. Relaxen doe je ‘om de hoek’, in de woonkamer. Met vijf slaapkamers is er ruim plek voor ieders behoefte. Aan de achterzijde heb je een ruime tuin, een eigen berging, twee privé parkeerplaatsen en een achterom. De perceelgrootte verschilt per bouwnummer van ca. 210 m² tot ca. 260 m².

Kortom, een prachtige kans op een zeer mooie locatie.

Duurzaamheid staat bij ons net zo hoog in het vaandel als wooncomfort. Beiden zijn namelijk nauw met elkaar verweven, in onze ogen. Zo woon je in DE DUBBELE AMBACHT gasloos. Geen gasrekening meer dus. Als dat niet comfortabel is!

De woningen in dit mooie plan hebben dus geen cv-ketel. Om jouw huis te verwarmen, verbrand je geen fossiele brandstoffen. Dat is fijn voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

DUURZAME VERWARMING
De woningen worden voorzien van duurzame verwarmingsinstallaties, waaronder een WTW-unit (warmteterugwinning) en een lucht-waterwarmtepomp.

OPVANG REGENWATER
Het regenwater van de woningen wordt opgevangen in het regenwatersysteem. Zo spoel je jouw toilet door met het opgevangen regenwater of sproei je de tuin met regenwater. Optioneel is het mogelijk om de wasmachine aansluiting op het regenwatersysteem aan te sluiten, jouw wasbeurt was nog nooit zo duurzaam! Het regenopvangsysteem vult zichzelf als er een lange periode van droogte is, je hebt er geen omkijken naar!

GASREKENING OMLAAG, ENERGIEREKENING OMHOOG?
Gasloos wonen betekent dat je geen gasrekening krijgt. De kosten voor je stroomverbruik zullen wel stijgen. Dit komt onder meer omdat je elektrisch kookt, omdat de WTW-unit op stroom draait en omdat je in koude wintermaanden soms elektrisch moet bijverwarmen. Dan kunnen de installaties namelijk niet alle benodigde warmte voor verwarming en warm tapwater zelf opwekken. Via deze weg kun je alsnog uw elektrarekening fors verlagen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Dubbele Ambacht
Prijs
€ 699.000,- tot € 729.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden