Buitengoed

Heiloo - Heiloo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Project Buitengoed
Dit project bestaat uit circa 75 woningen, variërend van tussenwoningen tot vrijstaande woningen op een fraaie kavel en een hoofdgebouw met vijf heerlijke appartementen, waaronder een prachtig penthouse.

De locatie
Buitengoed Heiloo heeft een goede bereikbaarheid. Het heeft een bushalte op loopafstand (met lijn 167 in circa 20 minuten naar Station Alkmaar) en het treinstation van Heiloo is op circa zeven minuten fietsen, met een goede verbinding richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Op termijn wordt ook een directe aansluiting op de A9 gerealiseerd.
Wil je op de hoogte gehouden worden over dit nieuwbouwproject? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde op www.buitengoed-wonen.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitengoed
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden