't Liefting

Heiloo - Heiloo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Buitengewoon wonen in Heiloo: 44 woningen in het groen, vlakbij stad en strand

Wonen op ’t Liefting wordt buitengewoon. De nieuwe woonwijk in project Zandzoom in Heiloo wordt opgezet als een authentiek Buiten. Met een fraaie oprijlaan, een centraal hoofdgebouw, twee koetshuizen, een statige wachterswoning en verschillende tweekappers en vrijstaande villa’s. Hier woon je straks aan de rand van het gezellige Heiloo. Met het strand, de stad en alle voorzieningen vlakbij. Midden in een parkachtige en waterrijke omgeving die je samen met je nieuwe buren vormgeeft en beheert. ’t Liefting maak wonen meer dan buitengewoon.

Locatie

In Heiloo is genieten vanzelfsprekend. Hier komen natuur, cultuur, erfgoed en het goede leven op geweldige wijze samen. Je woont een groene omgeving, vlakbij alle voorzieningen en tegelijkertijd ben je zo in Alkmaar. En wat te denken van het strand van Egmond aan Zee? Op de fiets ben je er in 10 minuten. Ook dat maakt de ligging van ’t Liefting zo buitengewoon aantrekkelijk.

Interesse?

Heb je belangstelling voor een woning in ‘t Liefting? Meld je dan aan via het formulier als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Liefting
Woningen
0 van 44 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden