Actueel

Nieuws

Eengezinswoningen en Parkvilla's start verkoop op 26 april Lokaal nieuws maandag 25 april 2022

Eengezinswoningen en Parkvilla's start verkoop op 26 april

Goed nieuws! In Parklinde Zuiderloo gaan op dinsdag 26 april om 16:00 uur de volgende woningen in verkoop: 4 boerderijwoningen, 10 Verandawoningen, 6 drie-onder-één-kapwoningen en 6 villa’s. Bekijk hier alvast meer info over de woningtypen: https://www.zuiderloo-parklinde.nl/woningtypen/

 

Voor de Parkvilla's hebben wij een mooie verkoopbrochure gemaakt, die op te halen is op het makelaarskantoor van Kuyper & Blom aan de Stationsweg 102 te Heiloo. Je bent op 26 april tussen 16:00 uur en 18:00 uur van harte welkom. We vertellen je dan graag meer over de Parkvilla's.

 

De inschrijving voor alle woningtypen doe je digitaal. Vanaf dat we in verkoop zijn, is er in je persoonlijke accountomgeving een inschrijfformulier te vinden. Bij start verkoop vind je alle verkoopdocumenten, inclusief de procedure van inschrijving, op de website.

 

Voor de eengezinswoningen geldt een zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding van 5 jaar. Zo komen de woningen terecht bij de juiste doelgroep, waarvoor we deze woningen ontwikkelen.

 

Onlangs zijn de Smartwoningen in verkoop gegaan, deze zijn allen toegewezen.

Start verkoop Smartwoningen Lokaal nieuws donderdag 10 maart 2022

Start verkoop Smartwoningen

De verkoop van de 10 Smartwoningen in Parklinde Zuiderloo is gestart op 10 maart 2022.

Inschrijven voor de Smartwoningen kan tot 21 maart 12.00 uur. Je hebt dus rustig de tijd om alle onderstaande stukken uitgebreid te bekijken. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat er nog aanvullende vragen zijn. Vanaf vrijdag 11 maart om 09.00 uur staat het verkoopteam voor jou klaar om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden of stuur een e-mail met jouw vraag naar info@kbmakelaars.nl
Bekijk nu het aanbod. Wens je je kandidaat te stellen voor de woning(en) van jouw voorkeur? Log in met je account. In jouw account staan het digitale inschrijfformulier voor de 10 Smartwoningen in Parklinde: https://www.zuiderloo-parklinde.nl/account/inschrijfformulier-smartwoningen/ Heb je nog geen account? Die kun je hier aanmaken. Binnenkort gaan de overige woningtypen in verkoop.

Lokaal nieuws woensdag 02 maart 2022

Korting op je hypotheek met de Groenverklaring

De woningen in dit plan krijgen een Groenverklaring. Met deze verklaring is het mogelijk om extra rentekorting te krijgen.

Als je een woning in Zuiderloo- BAZA koopt, weet je zeker dat je voor een milieuvriendelijke en duurzame woning kiest. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring is het mogelijk om bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting te krijgen op je hypotheek. Je kunt rekenen op extra voordeel bij de financiering van deze woning.

Voorwaarden

Veel banken "belonen" de aankoop van een duurzame woning met groenverklaring met een extra rentekorting. Hiervoor moet de nieuwbouwwoning wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

BENG2=0. BENG staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Het drukt de energiebehoefte per vierkante meter woonoppervlakte uit. De wettelijke eis waar nieuwbouwwoningen vanaf 1 januari 2021 aan moeten voldoen is BENG2≤ 30. Dit houdt in dat per vierkante meter woonoppervlakte de energiebehoefte maximaal 30 kWh is. Een woning die BENG2=0 heeft, heeft dus geen extra energie nodig om de woning te verwarmen en te koelen.
Gebruik van 100% duurzaam hout met een FSC, PEFC of Keurhout certificering.

De woningen in Zuiderloo-BAZA voldoen aan BENG2=0 en worden met 100% duurzaam hout gebouwd. Voor alle woningen wordt dus een groenverklaring afgegeven! Deze kan je binnenkort ook terugvinden in het Register Groenverklaring.

Rabobank Groenhypotheek

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een GroenHypotheek van de Rabobank. Met zo'n GroenHypotheek krijg je tijdens de eerste rentevast periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast (over maximaal €150.000,-). Heb je hier interesse in of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Rabobank.

Download:

Regeling groenprojecten – Handleiding 9a nieuwbouwprojecten

Inkomensgrens Smartwoningen Lokaal nieuws dinsdag 01 maart 2022

Inkomensgrens Smartwoningen

Om in aanmerking te komen voor een Smartwoning, moet je voldoen aan de gestelde inkomensgrens.

Om in aanmerking te komen voor een Smartwoning, moet je voldoen aan de gestelde inkomensgrens. Voor een éénpersoonshuishouden is dit € 58.000,- en voor een gezamenlijk inkomen is dit € 67.000,- bruto per jaar. Dit toetsen we aan de hand van een Inkomensverklaring (voorheen IB60-formulier) van de Belastingdienst, die je bij de inschrijving voegt. Op de site van de Belastingdienst lees je hoe je deze opvraagt: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden