Actueel

Nieuws

Korting op je hypotheek met de Groenverklaring Lokaal nieuws dinsdag 11 januari 2022

Korting op je hypotheek met de Groenverklaring

De woningen in dit plan krijgen een Groenverklaring. Met deze verklaring is het mogelijk om extra rentekorting te krijgen.

Als je een woning in Zuiderloo- BAZA koopt, weet je zeker dat je voor een milieuvriendelijke en duurzame woning kiest. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring is het mogelijk om bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting te krijgen op je hypotheek. Je kunt rekenen op extra voordeel bij de financiering van deze woning.

Voorwaarden

Veel banken "belonen" de aankoop van een duurzame woning met groenverklaring met een extra rentekorting. Hiervoor moet de nieuwbouwwoning wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

BENG2=0. BENG staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Het drukt de energiebehoefte per vierkante meter woonoppervlakte uit. De wettelijke eis waar nieuwbouwwoningen vanaf 1 januari 2021 aan moeten voldoen is BENG2≤ 30. Dit houdt in dat per vierkante meter woonoppervlakte de energiebehoefte maximaal 30 kWh is. Een woning die BENG2=0 heeft, heeft dus geen extra energie nodig om de woning te verwarmen en te koelen.
Gebruik van 100% duurzaam hout met een FSC, PEFC of Keurhout certificering.

De woningen in Zuiderloo-BAZA voldoen aan BENG2=0 en worden met 100% duurzaam hout gebouwd. Voor alle woningen wordt dus een groenverklaring afgegeven! Deze kan je binnenkort ook terugvinden in het Register Groenverklaring.

Rabobank Groenhypotheek

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een GroenHypotheek van de Rabobank. Met zo'n GroenHypotheek krijg je tijdens de eerste rentevast periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast (over maximaal €150.000,-). Heb je hier interesse in of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Rabobank.

Download:

Regeling groenprojecten – Handleiding 9a nieuwbouwprojecten

24 januari start de verkoop Lokaal nieuws dinsdag 04 januari 2022

24 januari start de verkoop

Regel nu de financieringsverklaring zodat je goed voorbereid bent!

Ben je geïnteresseerd in een woning in Zuiderloo-BAZA? De verkoop start op 24 januari. Bij jouw inschrijving dien je een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via deze link. Na afloop krijg je het 'Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen', als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project Zuiderloo-BAZA. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Lokaal nieuws woensdag 01 december 2021

Hier komt een titel

Start verkoop Parklinde!

Goed nieuws! In het eerste kwartaal van 20222 start de verkoop van Parklinde! Schrijf je nu alvast in en houdt de website in de gaten.

Start verkoop Lokaal nieuws donderdag 25 november 2021

Start verkoop

Binnenkort start de verkoop van Zuiderloo-Baza met 9 eengezinswoningen en 12 Smartwoningen

Binnenkort start de verkoop van Zuiderloo-Baza met 9 eengezinswoningen en 12 Smartwoningen

Momenteel zijn wij bezig met de verkoopvoorbereiding. Heb je interesse in een woning in Zuiderloo-Baza? Meld je nu aan en wij houden je op de hoogte. De start verkoop vindt begin van 2022 plaats. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden