Zuiderloo - Parklinde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heiloo - Heiloo
Actueel aanbod

€ 255.000,- tot € 1.475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 194m2
Kaveloppervlak
59 - 729m2

Over dit project

NOG ENKELE PARKVILLA'S BESCHIKBAAR!

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. Zuiderloo groeit meer en meer uit tot een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt hier vorm. Er ontstaat een kindvriendelijke, duurzame en groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen. Het nieuwe plandeel Parklinde telt 36 woningen in vijf verschillende typen.

Het plandeel Parklinde ligt aan de westkant van Zuiderloo. Deze nieuwe woonwijk grenst met de noordrand aan plandeel De Linde I, ligt ten zuiden van de Zomerlinde en ten oosten van de Hoogeweg. Het betreft de westzijde van de nieuwe wijk Zuiderloo, en wordt doorsneden door de Liguster richting de Vennewaterweg. Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, met volop variatie en lommerrijk. Met in totaal 36 woningen in 5 verschillende types, waarvan 6 stijlvolle Parkvilla’s aan de rand en 30 woningen in het hart van de wijk. Het geheel krijgt een ruimtelijke opzet, in combinatie met diverse typen tuinen en omringd door groen met veel bomen. Met wonen en parkeren duidelijk gescheiden, onder meer met behulp van parkeerkoffers. Resultaat: Volop speelruimte voor de kinderen en rustiek om te wonen. Het geliefde ‘wonen in een buurtje’, kenmerkend voor Zuiderloo, kan ook hier prima aarden. Gezellig in je eigen buurt, waar je je snel thuis voelt. Inclusief een gasloze en duurzame invulling van het wonen. Laat de toekomst maar komen.

6 robuuste Parkvilla’s met statig zadeldak

De 6 Parkvilla’s liggen verspreid en veelal aan de rand van de nieuwe wijk. Vaak grenzend aan de groen getinte setting met vrijstaande landhuizen. En qua stijl en kleurstelling in harmonie met de andere 4 woningtypes van de wijk. Zodat het visueel één smaakvol geheel vormt. De 6 Parkvilla’s hebben 2 hoofdtypes: 3 vormen de noordelijke hoeken van de wijk waarvan er 2 aan de Hoogeweg liggen en de derde aan de Liguster. De andere 3 grenzen eveneens aan deze Liguster en zijn gesitueerd in het oostelijke deel van Parklinde, passend bij de overige woningen in Parklinde. Speels van opzet, doch naadloos passend qua stijl en uitvoering. Praktisch gecombineerd met een ruime garage. De architect heeft deze stijlvolle Parkvilla’s ontworpen met smaakvol kastanjebruin metselwerk, kozijnen en deuren in 2 tinten grijs, witte goten en op het statige zadeldak antracietgrijze dakpannen. Al met al een imposant geheel.

6 stijlvolle 3-onder-1-kapwoningen

Het betreft hier twee blokken met elk 3 eengezinswoningen waarvan 1 hoekwoning is geschakeld. Deze 6 robuuste eengezinswoningen vind je in de zuidoosthoek van de nieuwe wijk. Gesitueerd aan de Liguster, gecombineerd met de Parkvilla’s F, G en I.

De architect heeft deze 6 stijlvolle eengezinswoningen ontworpen met op de begane grondkastanjebruin en op de verdiepingen fris crèmekleurig metselwerk met een houtstructuur. De hoge ramen op de begane grondzijn mooi gecombineerd met openslaande deuren. Op het ranke zadeldak liggen donder antracietkleurige dakpannen. Opvallend in stijl en kleurstelling, mooi in harmonie met de andere woningtypes van de wijk. Zodat het visueel één smaakvol geheel vormt. Beide woonblokken hebben een zadeldak, gecombineerd met een gedraaide kap.

4 boerderijwoningen

Deze 4 boerderijwoningen aan de zuidkant van de nieuwe wijk en hebben een karakteristieke vormgeving. De donkere houten geveldelen geven deze woningen de sfeer van dorps wonen wat vroeger kenmerkend was voor deze streek.
Gecombineerd met de donkere, gemetselde plint zorgt deze styling voor een tikkeltje stoere uitstraling. Zo vormen deze boerderijwoningen een mooie verrijking van de woonvariatie in de nieuwe wijk.

10 verandawoningen

De Verandawoning is een betaalbaar woonconcept speciaal voor starters. Dit type woning telt 86m2 woonoppervlakte. Het betreft hier een blok van 10 woningen aan de noordrand van Parklinde. In het oog springen de markante dakvormen met grote gevels. Daarbij ligt 1 paar woningen onder 1 zadeldak, ook gespiegeld aan elkaar met betrekking tot de indeling. Opvallen zijn de vele ramen voor en achter over de gehele gevel. Onder meer goed voor een ruim uitzicht op het centrale plantsoen en volop lichtinval. De Verandawoningen krijgen kastanjebruin metselwerk. Op het dak komen antracietkleurige dakpannen. Alles mooi in harmonie met de overige woningtypes in de wijk.

10 Smartwoningen

De Smartwoning is het unieke en betaalbare woningconcept van Timpaan voor starters. Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. Het betreft hier 1 blok van 10 woningen met een voortuin. Samen met de 4 boerderijwoningen vormen de Smartwoningen als het ware een hofje. Rustig gesitueerd in de wijk. De bergingen liggen apart ten westen van het woonblok, de parkeerkoffer vind je aan de oostkant. De auto’s staan zo mooi uit het zicht.
De Smartwoningen zijn maar liefst 6 meter breed en hebben 2 verdiepingen. De Smartwoningen worden circa 68 m2 groot en liggen centraal in de wijk, grenzend aan het plantsoen. Met een rustige kleurstelling, waaronder kozijnen, raamdelen en deuren in grijstinten. Speels afgewisseld met witte accenten en antracietkleurige dakpannen. Perfect passend bij de overige woningtypes in Parklinde.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderloo - Parklinde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 255.000,- tot € 1.475.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden