Zuiderloo - Baza

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heiloo - Heiloo
Actueel aanbod

€ 255.000,- tot € 344.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 112m2
Kaveloppervlak
59 - 208m2

Over dit project

Op 3 februari is de verkoop gestart van het plandeel BAZA Zuiderloo met 21 woningen. De inschrijving is op 9 februari gesloten. De 9 eengezinswoningen en 12 Smartwoningen krijgen een ruimtelijke opzet, in combinatie met diverse typen tuinen en openbaar groen met bomen. Met 21 woningen wordt deze nieuwbouwwijk kleinschalig van karakter en als buurtje gebouwd. De verkopend makelaar is Kuyper & Blom.

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. Zuiderloo is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt hier vorm. Er ontstaat een kindvriendelijke, duurzame en groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen. Het nieuwe plandeel "BAZA Zuiderloo" met 21 woningen vormt een separate woonwijk ten westen van het huidige Zuiderloo, aan de noordkant van de Vennewatersweg, tussen de Westerweg, Krommelaan en het spoor. Een groene en landelijke omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderloo - Baza
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 255.000,- tot € 344.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden