Zuiderloo - Baza

Heiloo - Heiloo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 118m2

Over dit project

Op 24 januari start de verkoop van het plandeel BAZA Zuiderloo met 21 woningen. De 9 eengezinswoningen en 12 Smartwoningen krijgen een ruimtelijke opzet, in combinatie met diverse typen tuinen en openbaar groen met bomen. Met 21 woningen wordt deze nieuwbouwwijk kleinschalig van karakter en als buurtje gebouwd. Momenteel is projectontwikkelaar Timpaan druk bezig met de verkoopvoorbereiding. Als je bent aangemeld voor de nieuwsbrief ontvang je maandag 24 januari a.s. in de loop van de middag een nieuwsbrief met daarin een link naar de digitale brochure, verkoopdocumentatie en de uitleg over de online inschrijfprocedure. Vanaf het moment van start verkoop is alle informatie per bouwnummer beschikbaar. De verkopend makelaar is Kuyper & Blom.

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. Zuiderloo is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt hier vorm. Er ontstaat een kindvriendelijke, duurzame en groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen. Het nieuwe plandeel "BAZA Zuiderloo" met 21 woningen vormt een separate woonwijk ten westen van het huidige Zuiderloo, aan de noordkant van de Vennewatersweg, tussen de Westerweg, Krommelaan en het spoor. Een groene en landelijke omgeving.

Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Het geliefde ‘wonen in een buurtje’, kenmerkend voor Zuiderloo, kan ook hier prima aarden. De 9 eengezinswoningen en 12 Smartwoningen krijgen een ruimtelijke opzet, in combinatie met diverse typen tuinen en openbaar groen met bomen. Met 21 woningen wordt deze nieuwbouwwijk kleinschalig van karakter en als buurtje gebouwd. Met wonen en parkeren duidelijk gescheiden. Resultaat: Volop speelruimte voor de kinderen en rustiek om te wonen. Gezellig in je eigen buurtje, waar je je snel thuis voelt. Inclusief een gasloze en duurzame invulling van het wonen. Klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderloo - Baza
Start verkoop
03-02-2022
Koopwoningen
21
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden