Zuiderloo - Deelplan 3

Heiloo - Heiloo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Deelgebied 3 is één van de volgende buurten die een mooie toevoeging wordt aan de woonwijk Zuiderloo. Het vormt samen met de buurt deelgebied 2b, ook bekend als De Linde Zuid, via de haagbeuk één van de entrees naar de woonwijk. Deelgebied 3 is in opzet en uitstraling vergelijkbaar met De Linde Zuid, zodat het een mooi geheel vormt.

De bouw van De Linde Zuid is bijna voltooid. Hier kunt u dus al een goed beeld krijgen van hoe deelgebied 3 eruit komt te zien.

In deelgebied worden in totaal 29 woningen gerealiseerd, bestaande uit 18 rijwoningen, 10 Smartwoningen en 1 vrijstaande woning.

Ontwikkelaar Timpaan is verheugd om in deelgebied 3 voor het eerst de eigen Smartwoningen in Heiloo te introduceren en is ervan overtuigd dat ze net zo populair en geliefd als in andere gemeentes zullen zijn. Timpaan heeft deze betaalbare woning ontwikkeld om de groeiende vraag van één- en tweepersoonshuishoudens naar kleinere grondgebonden woningen te beantwoorden. De Timpaan Smartwoning is maar liefst zes meter breed, heeft een glazen gevel en een veranda. De Smartwoning heeft één bouwlaag met een kap, in tegenstelling tot de andere woningen in deelgebied 3 die twee lagen en een kap hebben.

De woningen bevinden zich, net als ook de andere buurten, in een vrij groene setting waarbij veel aandacht aan de openbare ruimte wordt besteed. Een greppel begeleidt de hoofdontsluiting van deelgebied 3.

Het parkeren wordt, net als in de andere deelgebieden, bij de vrijstaande woning op eigen erf opgelost, voor de andere woningen in groene parkeerkoffers. Door de groene hagen rondom de parkeerplaatsen worden de auto’s zo goed als mogelijk uit het zicht onttrokken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderloo - Deelplan 3
Koopwoningen
29
Type woningen
Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden