Middenduin

Heiloo - Heiloo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 85m2

Over dit project

Deelgebied 4, ook Middenduin genoemd, neemt binnen de gebiedsontwikkeling Zuiderloo te Heiloo een bijzondere positie in. Zowel op architectonisch als landschappelijk niveau onderscheidt het zich van de overige deelgebieden. Middenduin bestaat uit een appartementengebouw, met dezelfde bouwhoogte als de omliggende bebouwing. Door de omvang van het blok heeft een beeldbepalende functie in de omgeving. In het stedenbouwkundig plan van Zuiderloo is altijd rekening gehouden met deze karakteristieke toevoeging.

Het bouwblok bestaat uit 11 appartementen met een woonoppervlakte van circa 75 tot 85m2. De appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen, ontsloten middels een lift. De bewoners kunnen parkeren in een groene parkeerkoffer aan de overkant van de Haagbeuk. Hierdoor blijft er veel ruimte over voor groen in Middenduin!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Middenduin
Koopwoningen
11
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden