Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Heiloo Zuiderloo

Heiloo - Heiloo
Toekomstig aanbod

Over dit project

Timpaan ontwikkelt in Zuiderloo ongeveer 290 nieuwbouwwoningen. Het gebied dat Timpaan ontwikkelt ligt in het zuiden van Heiloo. Het gebied wordt globaal omsloten door de Westerweg, de Kennemerstraatweg, de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg in Heiloo.

Het stedenbouwkundige plan voor Zuiderloo is opgesteld vanuit een duidelijke visie op dorpse stedenbouw, architectuur en openbare ruimten. Het overkoepelende plan voor Zuiderloo is een plan waar niet het bouwen van kwantiteit aan woningen in grote bouwstromen centraal staat, maar juist een geleidelijke dorpse groei. Zuiderloo ontwikkelt zich tot woonbuurtjes die vanzelfsprekend op de Heilooƫr strandwal zijn gegroeid. Bestaande onderdelen van het landschap, zoals greppels, houtwallen, meidoornhagen en bosjes blijven zoveel mogelijk behouden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heiloo Zuiderloo
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden