Wandgrimeurs

De Linde III

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heiloo - Heiloo
Actueel aanbod

€ 248.000,- tot € 859.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 179m2

Over dit project

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van Heiloo. Ontwikkelaar Timpaan heeft hier reeds de plandelen De Linde I en II, De Linde Exclusief en De Linde Zuid gerealiseerd. In totaal realiseert Timpaan hier ca. 275 woningen.

Zuiderloo is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt vorm. Hier ontstaat een kindvriendelijke, duurzame, groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen. Het nieuwe plandeel “De Linde III” past hier naadloos in.

“De Linde III” telt 1 villa, 18 eengezinswoningen en 10 Smartwoningen. Gesitueerd aan de Hoek Vennewatersweg en Haagbeuk, de zuidkant van Zuiderloo. Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Het geliefde ‘wonen in een buurtje’ kan hier prima aarden. De villa, 18 eengezinswoningen 10 Smartwoningen krijgen een ruimtelijke opzet. Gecombineerd met een strakke, moderne architectuur met speelse variatie in vorm en kleur bij de eengezinswoningen. Dit afgewisseld met diverse typen tuinen en openbaar groen met bomen. Goed voor een gemoedelijk sfeer, waar je je snel thuisvoelt. Van harte welkom!

Heiloo is van oudsher gewild om te wonen. Rijke burgers en regenten van Amsterdam lieten hier een paar eeuwen geleden terug al fraaie buitenhuizen bouwen om van de schone lucht en natuur te genieten. Anno nu geeft “De Linde III” een sfeervolle en eigentijdse invulling van dit plaatje. Ruim van opzet. Met wonen en parkeren duidelijk gescheiden. Rustiek om te wonen. Inclusief een plantsoen waar de kinderen veilig een balletje kunnen trappen. Gezellig in je eigen buurtje. Plus een gasloze en duurzame invulling van het wonen. Klaar voor de toekomst.

Door je hier aan te melden word je op de hoogte gehouden over dit project en kun je je inschrijven voor een woning.

Heb je vragen? Neem contact op met Kuyper & Blom Makelaars: 072 – 5322420 / info@kbmakelaars.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Linde III
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
29
Prijs
€ 248.000,- tot € 859.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden