Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Linde Zuid

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heiloo - Heiloo
Archief

€ 235.000,- tot € 715.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 161m2
Kaveloppervlak
90 - 730m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De Linde Zuid
Wonen in Zuiderloo te Heiloo

49 WONINGEN: GEVARIEERD, GASLOOS EN DUURZAAM

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. De wijk grenst direct aan de dorpskern van Heiloo. In Zuiderloo worden ongeveer 550 woningen gerealiseerd, waarvan circa de helft inmiddels is opgeleverd. De inrichting is duurzaam en de woonomgeving krijgt een duidelijk groen karakter. De nieuwbouwwijk wordt buurtje voor buurtje gebouwd. Een natuurlijke groei die perfect past bij het dorpse karakter. De bestaande greppels, houtwallen, meidoornhagen en bosjes blijven zo veel mogelijk bewaard.

De Linde Zuid
Ontwikkelaar Timpaan neemt in het gebied circa 275 nieuwbouwwoningen voor haar rekening. Eerder heeft Timpaan hier reeds de plandelen De Linde (I en II) en De Linde Exclusief gerealiseerd. Het deelplan “De Linde Zuid”, omvat 49 woningen, waaronder 6 vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen, 17 hofwoningen en 24 eengezinswoningen. De woningen zijn nu 100% verkocht. Er volgen hierna nieuwe deelfases.

De Linde Zuid ligt tussen de Haagbeuk, de Nicolaas Blokkerlaan en de Vennewatersweg. Deze nieuwe wijk beslaat het zuidoostelijke deel van Zuiderloo, en grenst aan agrarisch gebied hier. Aan de oostzijde ligt een groenzoom. De eengezinswoningen in het plan worden aan een hof gesitueerd, met daarin een speelplaats voor kinderen.

Dorps en stijlvol
Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. De 49 woningen krijgen een stijlvolle, doch ook speelse architectuur. Met veel variatie in woningtypes en de kleurstellingen van de gevels. Inclusief een blok witgekeimde woningen. Centraal in de wijk komt een woonhof met 17 hofwoningen.

Heb je interesse in een van de woningen en wens je op de hoogte gehouden te worden per mail, vul dan jouw gegevens in op https://www.heiloo-zuiderloo.nl/
Blijf ook via de social media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project Zuiderloo door ons te liken op Facebook: http://nl-nl.facebook.com/Zuiderloo

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Linde Zuid
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 49 beschikbaar
Prijs
€ 235.000,- tot € 715.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden