Lokaal nieuws maandag 25 april 2022 Bron: Zuiderloo - Parklinde

Eengezinswoningen en Parkvilla's start verkoop op 26 april

Goed nieuws! In Parklinde Zuiderloo gaan op dinsdag 26 april om 16:00 uur de volgende woningen in verkoop: 4 boerderijwoningen, 10 Verandawoningen, 6 drie-onder-één-kapwoningen en 6 villa’s. Bekijk hier alvast meer info over de woningtypen: https://www.zuiderloo-parklinde.nl/woningtypen/

 

Voor de Parkvilla's hebben wij een mooie verkoopbrochure gemaakt, die op te halen is op het makelaarskantoor van Kuyper & Blom aan de Stationsweg 102 te Heiloo. Je bent op 26 april tussen 16:00 uur en 18:00 uur van harte welkom. We vertellen je dan graag meer over de Parkvilla's.

 

De inschrijving voor alle woningtypen doe je digitaal. Vanaf dat we in verkoop zijn, is er in je persoonlijke accountomgeving een inschrijfformulier te vinden. Bij start verkoop vind je alle verkoopdocumenten, inclusief de procedure van inschrijving, op de website.

 

Voor de eengezinswoningen geldt een zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding van 5 jaar. Zo komen de woningen terecht bij de juiste doelgroep, waarvoor we deze woningen ontwikkelen.

 

Onlangs zijn de Smartwoningen in verkoop gegaan, deze zijn allen toegewezen.

Meer weten over Zuiderloo - Parklinde

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden