Lokaal nieuws donderdag 10 maart 2022 Bron: Zuiderloo - Parklinde

Start verkoop Smartwoningen

De verkoop van de 10 Smartwoningen in Parklinde Zuiderloo is gestart op 10 maart 2022.

Inschrijven voor de Smartwoningen kan tot 21 maart 12.00 uur. Je hebt dus rustig de tijd om alle onderstaande stukken uitgebreid te bekijken. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat er nog aanvullende vragen zijn. Vanaf vrijdag 11 maart om 09.00 uur staat het verkoopteam voor jou klaar om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden of stuur een e-mail met jouw vraag naar info@kbmakelaars.nl
Bekijk nu het aanbod. Wens je je kandidaat te stellen voor de woning(en) van jouw voorkeur? Log in met je account. In jouw account staan het digitale inschrijfformulier voor de 10 Smartwoningen in Parklinde: https://www.zuiderloo-parklinde.nl/account/inschrijfformulier-smartwoningen/ Heb je nog geen account? Die kun je hier aanmaken. Binnenkort gaan de overige woningtypen in verkoop.

Meer weten over Zuiderloo - Parklinde

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heiloo.

Aanmelden